Bestfriends Forever

Amy Munirah | Monday, July 25, 2011 | 0Comments |
Assalamualaikum.rindunye na update belog.amy makin busy,dah na trial:(

Sementara tunggu pic yang tengah di upload dekat facebook,amy update lah dulu pasal amy ngan kawan-kawan semalam. sebelum ujian selaras dua lagi kiteorang dah decide na celebrate friendship kami. semalam lah jadi nye,nasib baik semua ikut,kalau salah sorang tak ikut,memang na kene.hehe.kiteorang pergi hari ahad,sebab hari sabtu amy and azimah ade ikut program yayasan perak.

okke oke,balik dekat point story.pukul 3.30 dah keluar,dekat-dekat pukul 4 kot sampai simpang 4.kiteorang naik bas ja,*maklumlah tak cukup umur lagi na amek lesen*.lepas tu kiteorang pergi beli kek dulu dekat happy angels. time jalan pergi happy angels tu lalu kfc,orang atas dok tengo*macam tak puas hati ja,tak pernah tengo orang ka?*dok pilih-pilih kek,then beli kek aiskrim,bawak masuk kfc.
amy,pika and yana g order.yang lain cari tempat kat tingkat atas.

bila semua dah berkumpul,kecoh la kite. group kite yang kecoh. orang lain senyap ja.huhu.memang tak tawu malu kiteorang neyh.mula-mula potong kek ramai-ramai. masa belu kek tu dapat 6 lilin,kiteorang bagi setiap sorang.and kiteorang janji,sape yang hilangkan lilin tu,memang na kene la.hehe.

lame jugak ayam tu terperap dalam kotak kfc tu disebabkan kiteorang menggile amek pic.hehe.
sape ney?*abaikan*

walaupun kecik,tetap berharge buat kiteorang:)

sorang xade,sebab dy yg snap pic ney.hehe.







kenyang sudah,alhamdulillah:)

yang tak boleh lupe bila kite suruh abang and kakak kat kfc tu amekkan pic kiteroang,terime kasih akak and abang*tak twu nme*
maybe kite celebrate lagi lepas pmr atau tahun depan.harap-harap dapat kelas yang same:)


besties forever:
murni wahida


video

dpa tak sedar amy rakam.hehe :) 
siape yang baca post ney,doakan kiteorang dapat result yang baik pmr nanti ea.terima kasih.
Amin:)


Thank you for reading

0 comment(s):