December ♥

Amy Munirah | Thursday, December 01, 2011 | 0Comments |
Assalamualaikum wbt readers and bloggers. Welcome December and Happy Thursday. Dah lama rasenye amy tak update entri pasal my life, selalunya amy buat tuto je kann ? BTW, cepatnye dah bulan December kan, lagi sebulan cuti sekolah. Nasib baik cuti nih tak ade kelas tambahan ape-ape,dulu masa sekolah rendah, time darjah 5 tu la ada kelas macam-macam untuk persediaan tahun 6. Nak tengok gambar amy mase mule-mule amy sekolah tak? Amy mule-mule sekolah masa umur 3tahun,sekolah tadika kemas. kecik lagi tu,kesian,dah kena sekolah.Gambar dekat bawah ni masa amy 6tahun.


Cepatnye mase berlalu, tahun depan amy dah naik Form4, macam tak percaya-,-. Sedih kalau form4 nanti berpisah dengan kawan-kawan rapat. Tension nak belajar kalau tak ade kawan*bagi amy la:)

Result PMR keluar bile ea? Tak sabar pun ade,takut pun ade nih. Dengar cerite 22 atau 23 December. Risau gler='=
19,20,21 nanti amy ikut rombongan  sekolah. Visit Melaka. Act dah pernah pergi Melaka tu,tapi saje jalan-jalan dengan kawan lagi best kann? :).

And 27 hari bulan pulak, rahsie:D*kalau jadi.
Thank you for reading

0 comment(s):