Friends, You're My Everything.

Amy Munirah | Saturday, September 29, 2012 | 0Comments |
Assalamualaikum wbt. Entri bergambar.


Azimah and Ika

Ika and Yana


Yana and Murni

Okay yang ni amat jelly tersangat. 
Baju aku je warna lain sebab aku je yang sesat dekat situ, aku kelas lain :(. Geng aku kelas lain.

Okay semua peace :)

Ini style ape pun tak tahu la. hihi. Buat smart jugak :)
4 Gamma and 4 Alpha bergabung. but ni baru 1/4. Nak masuk semua tak muat :)


Em em martnyeeee HAHA

Peace :)

Ika and Murni

Zira -,o. same tak ? haha

Jam iteww same. Mahal woo HAHA

Syafiq

\
Ita, Zira and Syafiq

Zira *peace :)


Mana yang tak ada dalam gambar ni jangan kecik hati ye. Korang kawan aku jugak, cume cume cume aku tak ade gambar korang :D. Aku sayang kau kawan.

                                                        Sincerely,
Amy Khudzari  


Thank you for reading

I'm Proud Be Your Daughter !

Amy Munirah | Saturday, September 15, 2012 | 0Comments |
Assalamualaikum. Sudah bersawang blog aku ni . Almaklum lah sebulan dah tak update. Aku just edit sikit-sikit blog kesayangan ni. Nak menjana idea untuk menaip perlukan masa yang panjang kan, so esok cuti kan , malam ni boleh tidur lewat *macam le selalu tidur awal* . HAHA XD. Petang tadi norita and zira datang rumah aku,lepak-lepak meh. Sebenarnye dpa nak online. Tapi ape kan daya netbook dpa tak boleh connect internet dekat rumah aku. So berselang-seli le kasi dpa can. And esok petang pulak keluar dengan my bestfriend yang berenam tu. yang norita and zira tu pun bestfriend jugak. So semua adil, jangan jelez ye kawan-kawan :) Okay tinggal kejap topik ni, aku nak ULAS the main title, tu tu yang dekat atas tu:D

Title di atas jika ditranslatekan kepadan Bahasa Malaysia bermaksud 'Saya Berbangga Jadi Anak Awak'. em lebih kurang lah tu kan. HAHA

Yela siapa tak bangga kan mak bapak jaga kita bagai ditatang minyak yang penuh. And aku bersyukur sangat dapat mak bapak yang sangat caring dengan aku. Aku yakin mak bapak korang pun macam mak bapak aku jugak kan ?

This situation when everyday I get ready for school. Dalam 6.35 macam tu la, time aku tengah belek-belek and tiup-tiup tudung aku. fuhh fuhh . hihi
Bapak aku masuk bilik, tambah lagi duet belanja, malam dapat,pagi pun dapat.

Bapak: Nanti bapak moto hati-hati ye. 
Aku: Iye..

Lepas mak aku buat sarapan,mak aku pulak masuk bilik.
Mama: Omi, mama nak pergi keja dulu ye. Bawak moto hati-hati.
Aku: Ye. Salam tangan mak aku, cium kanan cium kiri . hihi

Mama bapak aku dah dekat luar. Bapak aku hantar mak aku pergi kerja. Aku masih lagi dekat bilik, betulkan tudung.

Bapak: Omi,, nanti lepas sarapan makan ubatnye ye.
Aku: Ye pak.
Bapak: Bawak moto hati-hati,
Aku: Iye.
Bapak: Nak melintas tengok kiri kanan.
Aku: Iyee.
Bapak: Bapak pegi dulu..
Aku: Yeee.

*Jangan pertikaikan panggilan 'bapak'. Jawanese punye k . HAHA.

Most days macam ni, betapa caringnya mereka dekat aku. Selagi aku tak cakap 'ye'. Selagi tu ulang benda yang sama, Yela, siapa tak sayang anak kan. Mak bapak aku jantung hati aku. Takde siapa boleh gantikan dpa berdua dalam hidup aku :)

Mama,Bapak and anaknya yang bongsu:)

"Ya Allah, Ampunilah dosa-dosaku serta kedua ibubapaku dan kasihanilah mereka keduanya sebagaimana mereka memelihara dan mendidikku sejak kecil.” 


Sincerely.
Amy 


Thank you for reading