Kontest Menang Duit Raya

Amy Munirah | Sunday, August 21, 2011 | 2Comments |
Assalamualaikum. setelah amy fikir-fikir nak masuk ke tak contest ni . akhirnye,amy buat keputusan nak masuk jugak. sekadar mencari pengalaman:)
Jom ramai-ramai join contest puan bee.


Pengenalan VCO  (Virgin Coconut Oil)
VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.


VCO ada dua jenis iaitu:

  1. soft gel
  2. liquid





VCO softgel paling laris sebab senang nak telan dan boleh apply ke whole face. Means if beli VCO ni memang tak rugi sebab boleh digunakan secara 2 in 1. Kalau VCO yang liquid tu memang tak ramai yang sanggup beli sebab tak tahan dengan bau dan rasa dia. Kalau soft gel ni memang takde bau ape-ape pon.

Kebaikan dan Khasiat VCO
  1. Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  2. Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  3. Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  4. Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  5. Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  6. Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  7. Melindungi tubuh daripada kanser.
  8. Jerawat cepat susut
  9. Regular semula PMS anda
  10. Sistem penghadaman lebih baik
  11. Kesuburan
  12. Mengurangkan up to 70%
  13. Kurangkan rasa senggugut
  14. Batuk dan Selsema cepat hilang
  15. Mengurangkan tidur berdengkur


Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil
Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, Vco tiada side effect sbb dia  bukan ubat. it's simply a great supplement. Setakat ni based on testimoni2 pengamal VCO, ada 3 orang dah bjaya hamil. Alhamdulillah..rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baek. Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco juga berfungsi sebagai agen pelincir.

Cara Pengambilan/pemakanan VCO
Boleh digunakan dengan 2 cara. 2 in 1  :)
Makan dan Sapu di muka

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

vco capsules Kebaikan Dan Khasiat VCO
Ape lagi? jom ramai-ramai serang puan bee nak dapat kan VCO ni and join contest ni:)

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh MyglobalnetworkUpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat Esempoi ,juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa ,  ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros  ,  BEAUTY KOREAN LENS. , Afiffuddin.com , warnnie , ainunmardhiyyah

tarikh tutup : 25 AUGUST 2011

Thank you for reading

2 comment(s):

Puanbee2 reply

salam terima kasih banyak ye.. good luck! ...

Amy Munirah reply

@Puanbee2 wslam . welcome . thanx too for puan bee sebab ajurkan contest ni :)