Salam Aidiladha:)

Amy Munirah | Saturday, November 05, 2011 | 4Comments |
Assalamualaikum wbt bloggers and readers. Alhamdulillah masih diberi kesempatan olehNya untuk kita menyambut hari raya korban untuk tahun 2011.  Mak-mak korang dah masak ? haha,*soklan pelik. mesti semue dok balik kampung nih kan? amy tak balik kampung, sebab dah memang tinggal kampung :D. Hari nih sume dah beres , siang tadi dah mula masak and petang dah siap semue. And tadi buat kek jugak,tak tahu lah nama sebenar kek tu ape,tapi amy panggil kek pelangi. buat dengan kakak tersayang . haha XD.

Kek nih memang akak suke buat,sebab dia cakap dalam banyak-banyak kek yang pernah dia buat,kek ni la paling menjadi :D . Btw , amy nak cakap tahniah dekat kakak amy nih, sebab dapat result yang excellent .
okep*saje menunjuk* , Tahniah my sis :)
Korang rase dah besar nanti korang nak amek bidang ape. Act, amy selalu pikir, tak tahu nih nak amek bidang ape. *ececece result pmr pun tak dapat lagi*. hehe . Yela,tapi tak salah pikir dari sekarang kan,nanti abes spm tak pening nak pilih ape*lame lagi tu cik amy oii,2 tahun lagi* HAHA xD .
Lupekan-lupekan:P .*cerita tergantung='=*

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA

Sincerely,
Amy♥




Thank you for reading

4 comment(s):

syazwani wany syazli reply

salam hari raya aidiladha juge...
terima kasih kerane mengetag n puji2 aku..hohoho
alhamdulillah rezeki Allah swt..:)

Amy Munirah reply

haha . wc dear~~

srikandi cinta reply

ok.salam aidiladha ^^

Amy Munirah reply

@srikandi cinta, salam aidul adha jugak :)