It can be seen when you read this :)

Amy Munirah | Sunday, May 06, 2012 | 6Comments |

Assalamualaikum w.b.t . First sekali, aku nak tanya korang sihat ? Alhamdulillah la kalau sihat :). Aku dah lama sangat tak update blog. Blog pun dah merajuk sebab aku hiraukan dy.hihi. Lagi satu churp-2 aku pun dah lama terbiar macam tu jee, sangat merugikan :(. Memang rugi, ish-3.hihi. Sapa belum sign up, jom sign up dekat sini. K hari ni aku nak update puas-2 panjang lebar. Panjang ke? haha . tunggu je la.

Pesta Buku
Hari khamis  3/5/2012 baru ni aku pergi ikut rombongan sekolah ke PWTC. ala yang pesta buku tu.hihi. Tapi sebelum tu pergi Petrosains. Korang percaya tak aku baru pertama kali tu la pergi jejak dekat Menara Berkembar tu. Kalau percaya, good. Kesian kan aku, dah 16 tahun baru pertama kali pegi situ.hihi.






Then pukul 4.30 makan dekat The Mall, then baru jalan ke PWTC. Memang murah gilos buku rujukan dekat situ. Sebab ape? Sebab dpa nak habiskan stok.hihi. aku beli buku rujukan addmath. And buku rujukan khb untuk adik aku. Kedua-duanye RM10. Murah kan ? hihi. Nasib baik dapat pegi. Kalau nak tahu aku and gmah masuk-2, dok pusing situ jee, sesat kot, ingatnye kecik je tempatnye. haha. kami dok pusing situ, tawaf berapa kali pun taktahu, cari kawan yang lain tak jumpa. Then baru teringat nak col kawan, rupanya ade lagi, dekat Tun Razak Hall, yang situ lagi besar. Kesian kan kami ? hihi.

Muka penat . Almaklumlah penat tawaf masa sesat tu tadi.hihi.

 im with my beloved bestfriend, Azimah.

And pukul 7.15 kot, kami baru balik. Otw balik singgah Kuala Selangor. Sampai rumah pukul 11.30. Penat gilos, tapi puas hati dapat buku murah.hihi.



Exam PPT
Exam PPT makin dekat. Doakan aku dapat result yang baik ea. Kalau gagal satu, rotan yang pengetua bagi:).


Thank you for reading

6 comment(s):

♔Lady Ainaa♔ reply

ena baru je pergi petrosains minggu lepas...hehehe...sonoknyew g dgn rombongan sekolah..awwww

Amy Munirah reply

@♔Lady Ainaa♔, hihi. memang best ikut rombongan skolah,pegi dengan kawan-2 :)

farah hanim reply

alaa
lmanye tak g rombongn skolaaa
hee :)
good lck dik exm ppt

Amy Munirah reply

@farah hanim, hihi okee thanks :)

redlomo reply

mesti banyak buku diborong ne...

Amy Munirah reply

@redlomo, ade la dalam 4, 5 buah . hihi :)