When You Enter This Site :)

Amy Munirah | Tuesday, May 29, 2012 | 5Comments |
Assalamualaikum readers and bloggers. Rindu aku tak ? hihi k perasan. See nak dekat sebulan baru aku update blog. So sebulan sekali , hihi. Act, minggu sekolah memang aku busy,takde mase nak ngadap blog nih. So ni cuti sekolah la aku berpeluang nak update and edit-edit. Baru edit blog nih, tu yang nak nunjuk . haha. perasannye saye :P.

SEBELUM

SELEPAS

Memang simple pimple kan ? Dah-dah jangan gelak kan. hihi. Lepas ni nak edit blog my sister pulak eah,lepas tu baru aku sambung buat tutorial:). Ape? nak aku edit kan, nah tekan SINI . em em kbye :)

Thank you for reading

5 comment(s):

ary_lee reply

edit simple..
tapi attractive^^

Nurulee reply

comelnya blog. Ehek =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/05/award-of-excellence-ceremony.html

l blog.cik.jasmeen l reply

:) simple tapi lawa

Amy Munirah reply

Thanks semua:)

cynta ieda reply

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html jemput join..banyak hadiah menarik