Genk! Saya Blogger Gila

Amy Munirah | Saturday, October 29, 2011 | 2Comments |
Assalamualaikum. okep. hari nih amy join segmen blog genkcorner nih. kalau nak join,tekan banner dekat bawah ni ye.

TARIKH TUTUP: 30 OKTOBER 2011

Amy's Hobby
Hobi amy suka berblogging. dengan berblogging,amy dapat luahkan segala benda dekat dalam blog ni ha, selain berblogging, amy suka edit picture. tak tahu lah nape suke,tapi cita-cita na jadi lecturer. dah hobi,nak buat macam mana kan. huhu :) 
okep lah, memang simple kan ? haha XD . kehilangan idea dh nih. mai la ramai-ramai meriahkan segmen ni sebelum tarikh tutup:)

Thank you for reading

2 comment(s):

aimaniman reply

akak dah folo.. datang dari segmen sama.. sama2 gila berblog juga cuma tahap keseriusan gila akak lg teruk koot..

Amy Munirah reply

@aimaniman thanx akk sebab sudi folo :)amy akan berblogwalking dekat blog akk pulak ek.