SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Amy Munirah | Thursday, October 27, 2011 | 19Comments |
Assalamualaikum

Amy cari masa nih sebenarnya.pagi tadi memang dah terbaca cik lyssa kite nih buat segmen, tapi pagi tadi tak sempat nak buat entri join segmen tu,so sekarang jam 3.15petang,ada lagi masa nih. copat, copat amy . haha xd.okep-okep,lupekan,kembali kepada segmen yang dianjurkan oleh cik lyssa ni.click banner kat bawah ni kalau nak join.nak tekan SINI pun boleh,sama ja:)


Entri mesti ada:
Cerita Mengenai Latar Belakang Diri Korang
1. Nor Amy Munirah
2. 15 years old
3. blogger sejak 1/1/2011
4.teluk intan perak.

Kenapa Korang Buat Blog ??
Sebenarnya ni ialah blog yang ketiga amy. mula-mula saja cuba-cuba ,lama-lama suka pulak:D.
Act,tengok orang ada blog, cantik-cantik pulak tu,macam blog cik lyssa ni;cute. Then rasa tercabar,sebab tu rasa nak buat blog.themoticon-2

Siapa Orang Yang Telah Menarik Anda Untuk Ceburkan Diri Dalam Dunia Blog ??
eRR, mungkin diri sendiri kot yang tertarik dalam dunia blog :)thUntitled-12-1

Thank you for reading

19 comment(s):

♥ J-ATIEEKA reply

hyee amy comel :) hehe salam perkenalan :)


dr segmen yg sama :)
http://juepunyaceritaa.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Sarah Hanim reply

hye awk , sy dtg jenguk blog awk :)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

eyryn reply

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita reply

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nurulauni reply

auni datang... dari segmen yg sama..
jom ziarah ke blog auni..auni ada buat segmen dan bloglist...hehehe

http://nurulauni123.blogspot.com/

nadzirahzulkafli reply

salam perkenalan...

dari segmen cik lyssa juga =D

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Anis reply

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Amy Munirah reply

@♥ J-ATIEEKA hye:) salam perkenalan jugak . oke,amy akan berblogwalking ke blog akk:)

Amy Munirah reply

@Sarah Hanim thanx sudi jenguk blog amy. nty amy jenguk blog awk pulak ek:)

Amy Munirah reply

@eyryn hye ryn:) nty amy follow blog rynn pulak ek:)

Amy Munirah reply

@Kasih Kita salam perkenalan juagak :) okep,sye akan follow blo awk:)

Amy Munirah reply

@nurulauni amy akan berblogwalking ke blog auni. nak jugak join segmen tu:)

Amy Munirah reply

@nadzirahzulkafli salam perkenalan. okep,amy akan follow awk .thanx ea:)

Amy Munirah reply

@Anis salam perkenalan. nty amy pollo blog anis pulak ek:)

Missy Diya reply

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Amy Munirah reply

@Missy Diya thanx sebab sudi siggah :) sat g amy blogwalking ke blog diya pulak ea:)

Marina reply

k.marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah reply

mama dr segmen sama..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

mama follow ya..
salam ukhuwah...

IntaNBerliaN reply

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com